ΖΩΗ

Βιβλία για να σε παίρνει ο ύπνος!

Δεν φτάνεις ποτέ στο τέλος!

Ο Κρις Αντβάσαν (Chris Advansun), από το Τορόντο, αυτοαποκαλείται «συγγραφέας ύπνου» και οι ιστορίες του έχουν έναν και μόνο στόχο: Να σε κάνουν να κοιμηθείς!

Όταν ξεκινά τη συγγραφή, έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει αρκετά ενδιαφέρουσες ιστορίες, ώστε να τραβήξουν την προσοχή των ενηλίκων, αλλά αρκετά βαρετές, για να τους κάνουν να κοιμηθούν.

Όπως λέει, λατρεύει την πρόκληση να εξισορροπήσει τις ιστορίες του με τέτοιο τρόπο, ώστε οι αναγνώστες να ξεφύγουν από τις σκέψεις που τον κρατούν συνήθως ξάγρυπνους τη νύχτα. Για αυτόν επιτυχία σημαίνει να μην φτάνεις ποτέ στο τέλος των ιστοριών του.

«Σκεφτείτε τους ως ιστορίες για να νανουρίζεις τους μεγάλους», δηλώνει στο CBS ο Advansun, ο οποίος εξηγεί ότι έχουν συνήθως έναν χαρακτήρ,  ο οποίος πηγαίνει σε ένα ταξίδι, χωρίς στην εξέλιξη να υπάρχει μεγάλη πλοκή ή συγκρούσεις που να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο χαρακτήρας του μπορεί να ξεκινήσει με λίγα προβλήματα, όχι σοβαρά όμως, και χαλαρώνει αργά στο ταξίδι του, έτσι ώστε μέχρι το τέλος ο αναγνώστης θα έχει ήδη κοιμηθεί.

Αν και παραδέχεται ότι η ιδέα της συγγραφής μιας ιστορίας με το στόχο τον ύπνο των αναγνωστών ήταν παράξενος στην αρχή, είναι ικανοποιημένος γιατί όπως λέει βοηθά τους ανθρώπους να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να κοιμούνται ήσυχα.

Ο Chris Advansun δημοσιεύει τις αργές ιστορίες του στο Calm.com, όπου εκφωνούνται από διάσημους ηθοποιούς όπως ο Matthew McConaughey. Αυτό το είδος έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα πρόσφατα, και το Calm.com ισχυρίζεται ότι διαθέτει 120 ιστορίες, τις οποίες έχουν ακούσει ακροατές του πάνω από 100 εκατομμύρια φορές!

Βίντεο CBC News: The National

Πηγή: Oddity Central / Εικόνες Unsplash / Επιμέλεια Snoopit24

Περισσότερα:
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΕΥΝΑ
ΦΥΣΗ
ΤΟΠΟΙ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
FOOD
ΒΙΝΤΕΟ
GREECEVIEW
ΝΕΑ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK και στο TWITTER

Επισκεφτείτε και τα άλλα μπλογκ μας: ΠΡΩΙΝΟ και COOKOUZIN-ασχολούνται με τη διατροφή

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.