ΝΕΑ

Το… φάντασμα ήταν σούπερ ποντίκι!

Έκανε καθαριότητα κάθε βράδυ…

Κόντευε να τρελαθεί ο Βρετανός συνταξιούχος Στίβεν Μακέαρς (Stephen Mckears) με αυτό που συνέβαινε στη ξύλινη αποθήκη στον κήπο του σπιτιού του επί ένα μήνα.

Κάθε πρωί έβλεπε τακτοποιημένα τα πράγματα που είχε μετακινήσει, όπως βίδες, καρφιά, αλυσίδες και διάφορα άλλα εξαρτήματα. Μάλιστα, όλα ήταν τοποθετημένα με τάξη πίσω από μια παλιά μπανιέρα.

Στην αρχή του μπήκαν ιδέες ότι δεν ήταν καλά στα μυαλά του και δεν θυμόταν τι έκανε. Λίγες ημέρες μετά σκέφτηκε ότι ίσως ήταν κάποιο φάντασμα.

Αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο, ο Mckears αποφάσισε να αδειάσει την μπανιέρα και να διασκορπίσει το περιεχόμενο της στο δωματιάκι. Έκπληκτος, τα πράγματα ήταν πάλι πίσω στη θέση τους το επόμενο πρωί.

Με τη βοήθεια του φίλου και γείτονα του Ρόντνι Χόλμπρουκ (Rodney Holbrook), έστησαν μια κρυφή κάμερα για να πιάσουν το… φάντασμα μια για πάντα.

Ο Holbrook είναι ένας φωτογράφος άγριας ζωής, οπότε έχει εμπειρία στην ανίχνευση μυστηρίων επισκεπτών. Αυτό που βρήκαν, όμως, ήταν εκπληκτικά απροσδόκητο.

Ο «νοικοκύρης της νύχτας» ήταν ένα χαριτωμένο και αποφασιστικό ποντίκι το οποίο σήκωνε αντικείμενα διπλάσια από το μέγεθος του σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τη φωλιά του καθαρή και τα έβαζε μέσα σε ένα μεγάλο κουτί!

«Τον αποκαλούσα «Brexit Mouse» γιατί αποθήκευε ενόψει του Brexit», είπε χαριτολογώντας ο Mckears. «Το βαρύτερο αντικείμενο που σήκωσε, ήταν το πλαστικό εξάρτημα ενός σωλήνα και η αλυσίδα ενός ηλεκτρικού τρυπανιού».

Από την πλευρά του ο Holbrook ονόμασε το καταπληκτικό ποντίκι «Metal Mickey», ενώ οι γείτονες που έμαθαν για την παρουσία και τη δράση του το είπαν «σούπερ ποντίκι» και έδειξαν περήφανοι για αυτό!

Φαίνεται ότι το ποντίκι βγαίνει από τη φωλιά του κάθε βράδυ και μέχρι τις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα κάνει γενική καθαριότητα στο χώρο του, όπως θεωρεί το τραπέζι της αποθήκης.

Πηγή: Bored Panda / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Κατηγορίες:ΝΕΑ

Tagged as: ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.