ΖΩΗ

Παράτησε την τράπεζα και αφοσιώθηκε στα άγρια ζώα!

Συμβαίνουν και αυτά!

Ο Ελβετός Ντιν Σνάιντερ (Dean Schneider) εγκατέλειψε τη δουλειά του ως οικονομικού σχεδιαστή σε τράπεζα της πατρίδας του, πούλησε όλα όσα είχε εκείνη τη στιγμή, και έφυγε μακριά αναζητώντας μια διαφορετική ζωή, έξω από τις ανέσεις της σύγχρονης πόλης.

Ταξίδεψε στη Νότια Αφρική όπου δημιούργησε μια λέσχη και καταφύγιο ζώων, με την επωνυμία «Hakuna Mipaka» (σημαίνει «χωρίς όρια» στα Σουαχίλι) σε ένα κτήμα 300 στρεμμάτων, με βασικό στόχο να φιλοξενήσει τα λιοντάρια που είναι γεννημένα στην αιχμαλωσία.

Και δεν είναι μόνο αυτά, αλλά υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή περιοχή για άλλα άγρια ​​ζώα όπως ζέβρες, ύαινες, φίδια, ή μπαμπουίνους που ζουν στην ελευθερία.

Ο Dean Schneider αφιερώνει τη ζωή του στην προστασία της άγριας ζωής και θέλει να φέρει τα ζώα στις καρδιές των ανθρώπων, γιατί όπως λέει «προστατεύουμε μόνο αυτό που αγαπάμε». Αλλά, πιστεύει ότι πρέπει να σεβόμαστε τη φύση των ζώων και τις συμπεριφορές τους.

Όπως εξηγεί, από τότε που ήταν παιδί, ήταν πάντα γοητευμένος από τον κόσμο των ζώων, ως εκ τούτου, και οι οργανώσεις για την προστασία τους ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Έμαθε να κατανοεί τα άγρια ​​ζώα και πάντα προσπαθεί να οικοδομήσει έναν ειδικό δεσμό με καθένα από αυτά. Μάλιστα, εκπαιδεύει τους ανθρώπους, δείχνοντας την ομορφιά της άγριας φύσης και των θαυμάσιων πλασμάτων της στο Instagram του, όπου έχει 567.000 οπαδούς.

«Η αποστολή μου είναι να φτάσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να τους εκπαιδεύσω για την άγρια ​​φύση και την ομορφιά του ζωικού βασιλείου. Πιστεύω στη δύναμη της γνώσης, του πάθους και των οπτικών ιστοριών για να αλλάξω τις αντιλήψεις των ανθρώπων και να σώσω την άγρια ​​φύση», επισημαίνει ο Schneider, στον διαδικτυακό τόπο της «Hakuna Mipaka».

Πηγή: Bored Panda / Photo Credit Dean Schneider / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.