ΝΕΑ

Σκάβει υπόγειο με μηχανήματα μινιατούρες!

Και δεν είναι μόνο ο εκσκαφέας, αλλά έχει και φορτηγά!

Τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής ενός Καναδού αγρότη και μηχανικού ραδιοελεγχόμενων (R/C) μηχανημάτων είναι αφιερωμένα στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου εκτελούνται οικοδομικές εργασίες με μινιατούρες. Ο εκσκαφέας σκάβει το έδαφος και φορτώνει το φορτηγό που αδειάζει τα χώματα.

Ο Τζο Μάρεϊ (Ο Joe Murray) από το Σασκάτσουαν (Saskatchewan), άρχισε να σκάβει ένα υπόγειο κάτω από το σπίτι του τον Ιούνιο του 2005. Αρχικά, είχε μια πρακτική προσέγγιση, χρησιμοποιώντας συμβατικά εργαλεία.

Αλλά επειδή έβλεπε ότι δεν θα είχε άμεσο αποτέλεσμα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μηχανήματα μινιατούρες, τα οποία θα είχαν την ίδια αποδοτικότητα με τον ίδιο.

Έτσι λοιπόν, ο στόλος των φορτηγών και των εκσκαφέων που είχε αποκτήσει, κάνουν όλη τη δουλειά, ενώ αυτός τον διαχειρίζεται από απόσταση.

Αλλά το πρόβλημα με τη χρήση μικροσκοπικών μηχανημάτων είναι ότι για να σκάψει ένα υπόγειο σε ανθρώπινο μέγεθος παίρνει πολύ χρόνο. Και ήδη έχουν περάσει 14 χρόνια, αλλά αυτό συνεχίζει απτόητος…

Όπως λέει, δεν βιάζεται να τελειώσει το υπόγειο και μάλλον, βλέπει σαν χόμπι τη διαδικασία με τα μικρά μηχανήματα, εκτιμώντας πάντως, ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του έργου του.

Ο Murray άρχισε μάλιστα να δείχνει την πρόοδό του μέσω βίντεο στο YouTube, έχοντας δημιουργήσει το δικό του κανάλι, το  LilGiantsConstrCo.

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

1 reply »

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.