ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η απόδραση μιας αγελάδας από το ροντέο!

Η Μπέτσι απολαμβάνει την ελευθερία της στα χιόνια της Αλάσκας!

Μάταιες είναι οι προσπάθειες του ιδιοκτήτη της και αρκετών καουμπόηδων να την εντοπίσουν και να την πιάσουν, καθώς καταφέρνει να γλιστρά σαν… χέλι μέσα από τα χέρια τους, όταν την βρίσκουν.

Η Μπέτσι, η οποία έχει ηλικία 3 ετών, εκμεταλλεύτηκε τη φασαρία στο ετήσιο ροντέο του Άνκορατζ (Anchorage) πριν από έξι μήνες, το καλοκαίρι του 2018, βγήκε από τα περίχωρα της πόλης και χάθηκε σε ένα δάσος 4.000 στρεμμάτων.

Ο ιδιοκτήτης της Φρανκ Κολόσκι (Frank Koloski) παρά τις καλύτερες προσπάθειες του δεν έχει καταφέρει να την πιάσει. Όπως λέει, την έχουν δει ποδηλάτες, σκιέρ και κάτοικοι που κάνουν τζόκινγκ, να περιφέρεται στα χιονισμένα μονοπάτια, αλλά όταν πλησιάζουν καουμπόηδες με τα άλογα τους, εξαφανίζεται.

Οι προσπάθειες να δελεάσουν την Μπέτσι με φαγητό ήταν ανεπιτυχείς, καθώς γύρω από το δάσος υπάρχουν πολλές μπάλες σανού και χόρτα, για να μπορέσει να τραφεί.

Παράλληλα, έχει συνηθίσει τον σκληρό χειμώνα της περιοχής και δεν υπάρχει ανησυχία να τη φάνε λύκοι ή αρκούδες, επειδή το δάσος βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης και αυτά τα άγρια ζώα δεν πλησιάζουν.

Πάντως, η Μπέτσι δεν είναι η μοναδική αγελάδα που καταφέρνει να ξεφύγει, τα τελευταία χρόνια. Την αρχή έκανε το 2018 μια αγελάδα στην Πολωνία και ακολούθησε άλλη μία με απόσταση λίγων μηνών. Και οι δύο δραπέτευσαν στο δρόμο προς το σφαγείο.

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.