ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η ανησυχία των σκύλων για τον άστεγο φίλο τους!

Το περίμεναν στην είσοδο του νοσοκομείου!

Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου «Regional Alto Vale» της Βραζιλίας έμειναν έκπληκτοι, όταν διαπίστωσαν ότι στην πόρτα στέκονταν τέσσερις σκύλοι με έντονα τα σημάδια της ανησυχίας αποτυπωμένα στα πρόσωπα τους. Τι είχε συμβεί;

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένας άστεγος, ο οποίος ονομάζεται César, μπήκε στο νοσοκομείο, για να πάρει τα φάρμακά του για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κανονικά, ο άνδρας έπρεπε να έχει πάει σε άλλο νοσοκομείο σε άλλη περιοχή της πόλης, οπότε οι νοσοκόμοι άρχισαν να τον ρωτούν για την κατάστασή του και το ιστορικό της υγείας του. Στο διάστημα αυτό συνειδητοποίησαν ότι ο νέος τους ασθενής δεν ήταν μόνος.

Κοιτάζοντας λίγο έξω από την μπροστινή πόρτα του νοσοκομείου, το προσωπικό είδε μια ομάδα πιστών τετράποδων συντρόφων του, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία για την ασφαλή επιστροφή του.

Η νοσοκόμα Κρις Μαπρίμ (Cris Mamprim) έμαθε ότι ο άστεγος παρά την έλλειψη υλικών αγαθών είχε αναλάβει να φροντίζει τα σκυλιά, τα οποία διαφορετικά θα ήταν χωρίς κάποιον φίλο στον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, ο César παραδέχθηκε ότι συχνά δεν τρώει ο ίδιος, προκειμένου να εξασφαλίσει τροφή στα σκυλάκια του. Και όπως είπε η Mamprim ήταν όλα «καλά φροντισμένα και παχουλά».

Τα σκυλιά περίμεναν υπομονετικά για να επιστρέψει ο φίλος τους, αλλά επειδή η διαδικασία ήταν χρονοβόρα, το προσωπικό αποφάσισε να καλέσει στο εσωτερικό τα σκυλιά προσφέροντας φαγητό τόσο στον César όσο και σε αυτά.

Μετά από περίπου μία ώρα στο νοσοκομείο, ο César έφυγε μαζί με τους φίλους του που κουνούσαν χαρούμενοι την ουρά τους και χάθηκαν στο σκοτάδι.

«Έχει τους καλύτερους συντρόφους μαζί του», έγραψε η Mamprim. «Δεν ξέρω ποια είναι η ζωή του ή γιατί είναι στο δρόμο, αλλά θαυμάζω τον σεβασμό και την αγάπη που έχει για τα μικρά ζώα του»…

Πηγή: The Doodo / Photo Credit Cris Mamprim / Επιμέλεια Snoopit24

1 reply »

  1. Υπέροχο!!Το όλον!!Όχι μόνο για το γεγονός της συμπεριφοράς των σκύλων έναντι του ευεργέτη και άστεγου φίλου τους ή την δικιά του αμέριστη, ακόμη και σε βάρος της υγείας του συνδρομή του σε αυτούς αλλά και του οτι ένα νοσοκομείο φιλοξένησε τα σκυλιά εντός του νοσοκομείου και τους πρόσφερε και φαγητό!

    Αρέσει σε 1 άτομο

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.