ΑΓΡΙΑ ΖΩΗ

Αυτό το ζωάκι είναι ίδιο ο Πίκατσου!

Εντυπωσιακή ομοιότητα  με το καρτούν!

Ένα σπάνιο πόσουμ (possum) – μαρσιποφόρο που συγγενεύει με τα καγκουρό και τα κοάλα – έχει τρελάνει το Διαδίκτυο με την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον Πίκατσου (Pikachu), τον χαρακτήρα των παιδικών καρτούν Πόκεμον (Pokemon)

Το σπάνιο possum σώθηκε από σχεδόν βέβαιο θάνατο από έναν «καλό Σαμαρείτη», ο οποίος το μετέφερε στην κτηνιατρική κλινική Μπορόνια (Boronia) στη Μελβούρνη.

Οι κτηνίατροι εκτίμησαν ότι πιθανότατα το μικρό ζώο έπεσε από την πλάτη της μητέρα του. Η ηλικία του υπολογίζεται γύρω στους πέντε μήνες και το χρυσό του χρώμα αποδίδεται σε έλλειψη της κατάλληλης βιταμίνης.

Όπως εξήγησαν οι κτηνίατροι, «το χρυσό χρώμα συμβαίνει λόγω μιας μετάλλαξης που προκαλεί χαμηλό επίπεδο χρωστικής μελανίνης που τους δίνει το φυσιολογικό τους χρώμα».

Η περίπτωση αυτή είναι πολύ σπάνια στην άγρια ​​φύση, καθώς το χρυσό χρώμα αυτών των ζώων μπορεί να είναι ξεχωριστό και εντυπωσιακό για εμάς, αλλά είναι «κράχτης» για τα αρπακτικά, τα οποία τα εξαφανίζουν σε μικρή ηλικία .

Ευτυχώς, το συγκεκριμένο possum μετά την ενδυνάμωση του θα καταλήξει σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής, ώστε να μπορεί να ζήσει μια μακρά ευτυχισμένη ζωή και «χρυσή» ζωή.

Πηγή: Russia Today / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.