ΒΙΝΤΕΟ

Κατεψυγμένα ψάρια ζωντανεύουν!

Δύο βίντεο δείχνουν τη σκηνή!

Έχει σαρώσει το Διαδίκτυο ένα βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα στο Facebook και έρχεται σαν επιβεβαίωση ενός άλλου, το οποίο είχε αναρτηθεί στο You Tube το 2016.

Στο πρώτο βίντεο που έχει γυριστεί σε ψαραγορά στη Ιαπωνία, ένας άνδρας βυθίζει το ψάρι μέσα σε ένα δοχείο γεμάτο με θρυμματισμένο πάγο, ενώ ένα θερμόμετρο δείχνει ότι τη θερμοκρασία στους -2.10 βαθμούς Κελσίου.

Στη συνέχεια το ψάρι, το οποίο είναι γεμάτο με πάγους, το παίρνει ένας άλλος άνδρας και το βάζει μέσα σε μια μεγάλη λεκάνη γεμάτη με ζεστό νερό.

Σε λίγο διακρίνεται το ψάρι να σπαρταράει μέσα στη λεκάνη με όσους παρακολουθούν την «ανάσταση» του ψαριού να γελούν και να σχολιάζουν το περιστατικό.

Στο δεύτερο βίντεο που γυρίστηκε επίσης σε ιαπωνική ψαραγορά, φαίνεται ένα μικρότερο ψάρι που βγάζουν από καταψύκτη. Είναι παγωμένο, αλλά άρχισε να κινείται, αφού τοποθετήθηκε σε μια μεταλλική λεκάνη γεμάτη με ζεστό νερό.

Το αδύνατο σημείο και των δύο βίντεο είναι ότι υπάρχουν διακοπές στο γύρισμα, οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέσει ό,τι θέλει.

Τα σχόλια που έγιναν σχετικά με αυτά που φαίνονται είναι ποικίλα, ωστόσο ένα βιολόγος δίνει μια εξήγηση που μπορεί να απαντά στις απορίες μας.

Όπως γράφει, «πιθανότατα βάζουν τα ψάρια σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 1 έως 3 λεπτά και μετά τα ρίχνουν στο ζεστό νερό. Η επιφάνεια του σώματος ήταν προφανώς προσωρινά παγωμένη. Η φυσιολογική «ανάσταση» είναι δυνατή εφόσον το νευρικό σύστημα και η καρδιά δεν έχουν καταψυχθεί πλήρως».

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΒΙΝΤΕΟ

Tagged as: , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.