ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Βόδι γίγαντας!

Σώθηκε, όμως, από το τεράστιο μέγεθος του!

Έχει ξετρελάνει το Διαδίκτυο και όχι μόνο, ο Νίκερς (Knickers), το τεράστιο βόδι που ζει σε μία φάρμα στην Δυτική Αυστραλία.

Ο Knickers έχει ύψος 1,94 μέτρα αν και το παγκόσμιο ρεκόρ το κατέχει ο Μπελίνο (Bellino) στην Ιταλία, του οποίου το ύψος φτάνει στα 2,02 μέτρα.

Ο αυστραλιανός γίγαντας είναι της φυλής Holstein Friesian, ζυγίζει 1.400 κιλά και θεωρείται το μεγαλύτερο βόδι στην Αυστραλία. Όμως, ο λόγος για τον οποίο έχει προκαλέσει συζήτηση στο Διαδίκτυο, δεν είναι μόνο η ήρεμη και αγαθή παρουσία του.

Τα σφαγεία δεν τον δέχονται γιατί είναι πολύ μεγάλος και θεωρείται «εκτός προδιαγραφών» για την αλυσίδα επεξεργασίας κρέατος που υπάρχει στην περιοχή.

Συνήθως τα βόδια πωλούνται στις μονάδες μεταποίησης σε ηλικία δύο ή τριών ετών. Ο Knickers, όμως, είναι πλέον επτά. Πολύ μεγάλος για να τον σφάξουν.

Αυτό σημαίνει ότι Knickers μπορεί να ζήσει στο 3.000 στρεμμάτων λιβάδι, στο οποίο φιλοξενούνται 4.000 βοοειδή, για τα οποία ενεργεί ως «προπονητής», δείχνοντας τους πού να περιπλανηθούν.

Όπως, μάλιστα, λέει ο ιδιοκτήτης της φάρμας Τζεφ Πίρσον (Geoff Pearson), ο Knickers «είναι μέρος του κτήματος, κάτι σαν τα έπιπλα. Και προφανώς έχει γίνει σταρ»…

Πηγή: Guardian /Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.