DESIGN

Οι κρυφές αποθήκες!

Κάτω από τη σκάλα χωράνε όλα.

Το στούντιο Minimal Design από το Βιετνάμ, δημιούργησε μια σκάλα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν και μαζί ένα μπάνιο.

Η κατασκευή αφορά σε σπίτι το οποίο είναι στενό, αλλά πολύ ψηλό με 4 ορόφους. Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να κάνουν το χώρο κάτω από τις σκάλες λειτουργικό, για να μπορέσουν να κερδίσουν χώρο.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από κρυμμένες αποθήκες και το μπάνιο στο ψηλότερο σημείο της σκάλας, για να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Οι άλλες τρεις ντουλάπες-αποθήκες, οι οποίες είναι κρυμμένες μέσα στο λευκό τοίχο, δημιουργούν χώρους για την αποθήκευση παπουτσιών και άλλων μικρών αντικειμένων.

Πηγή: Contemporist / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Κατηγορίες:DESIGN, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tagged as: ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.