ΖΩΗ

Συνοδοί για ψώνια σε πολυκαταστήματα!

Η πληρωμή γίνεται με την ώρα!

Εμπορικά κέντρα στην Κίνα βρήκαν μια έξυπνη στρατηγική για να προσελκύουν περισσότερες πελάτισσες. Προσφέρουν στις μοναχικές γυναίκες ελκυστικούς φίλους για να τις βοηθούν στα «ψώνια», τους οποίους μπορούν να νοικιάζουν με την ώρα σε προσιτές τιμές.

Η ιδέα πρωτοεφαρμόστηκε στις 8η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, και επειδή είχε επιτυχία μετατράπηκε σε ετήσια στρατηγική για την προσέλκυση γυναικών αγοραστών.

Περπατώντας στις στοές των εμπορικών κέντρων σε κινέζικες πόλεις όπως το Χεμπέι ή το Φοσάν, βλέπει κανείς νεαρούς άντρες μέσα σε γιγαντιαία κουτιά διακοσμημένα με καρδιές.

Ονομάζονται «φίλοι αγορών» και μπορούν να νοικιαστούν με την ώρα από μοναχικές πελάτισσες αναζητούν συντροφιά στα ψώνια τους. Οι τιμές ξεκινούν από 1 γιουάν (0,15 δολάρια), μέχρι 2 γιουάν (0,30 δολάρια).

Οι «φίλοι των αγορών» όχι μόνο συνοδεύουν τις γυναίκες που τους νοικιάζουν στα ψώνια τους, αλλά μπορούν επίσης να παρέχουν συμβουλές, να μεταφέρουν σακούλες, να συνομιλήσουν, να τραβήξουν φωτογραφία μαζί με την πελάτισσα.

Ακόμη μπορούν να πάνε μαζί τους για ένα ποτό ή για φαγητό στους χώρους τροφίμων των εμπορικών κέντρων. Ωστόσο, οι συμβάσεις τους απαγορεύουν τη φυσική επαφή, οπότε όποιος ελπίζει κάτι περισσότερο από ό, τι προσφέρεται, θα απογοητευτεί.

Οι περισσότεροι από τους… κοινόχρηστους φίλους που εκτίθενται στα κινεζικά εμπορικά κέντρα είναι φοιτητές πανεπιστημίων, οι οποίοι εργάζονται ως μοντέλα μερικής απασχόλησης για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΖΩΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tagged as: , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.