ΖΩΗ

Ο άνθρωπος που τον ακολουθούν παντού τα παπάκια του!

Τα μεγάλωσε και έχει αναπτυχθεί ένας εκπληκτικός δεσμός!

Έχουμε δει σκυλάκια να ακολουθούν συνεχώς τους ιδιοκτήτες τους, αλλά παπάκια να πηγαίνουν σε μια ουρά πίσω από έναν άνθρωπο, είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο!

Και, όμως, συμβαίνει στη Νότια Κορέα, όπου ένας μεσήλικας μεγάλωσε σαν μάνα 21 παπάκια που βγήκαν από το αυγό τους και τώρα αυτά δεν μπορούν να τον αποχωριστούν.

Ο άνδρας αυτός ήταν το πρώτο πράγμα που είδαν όταν αντίκρισαν τον κόσμο, και έχει παραμείνει ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει για αυτά.

Τα παπάκια ακολουθούν φυσικά τη μητέρα τους, και επειδή ο άνθρωπος ήταν αυτός που ενεργούσε ως μάνα, αυτά τον ακολουθούν παντού, ακόμα και όταν πηγαίνει στο δάσος ή ανεβαίνει σε ένα βουνό.

Για αυτά είναι φυσικό, αλλά ο μεσήλικας θεωρεί αυτή την κατάσταση ως εκπαίδευση και προετοιμασία για να σταθούν μόνα τους, όταν τελικά τα ελευθερώσει στη φύση.

Όπως λέει, θα ήθελε πολύ να τα κρατήσει όλα ως κατοικίδια ζώα, αλλά ξέρει ότι δεν θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο και αυτά, και έτσι τα σκληραγωγεί για να επιβιώσουν στο φυσικό περιβάλλον.

Το βίντεο που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, δείχνει τα παπάκια που ακολουθούν μόνο τον μεσήλικα άνδρα, καθώς περπατάει σε ένα βουνό έξω από τη Σεούλ, και αρνούνται να ακολουθήσουν κάποιον άλλο, ακόμα κι αν τους φωνάζει την ίδια εντολή.

Εκτός αν ακούσουν τη φωνή του αφεντικού τους και τον δουν να κινείται. Μέχρι τότε δεν φεύγουν. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι κάνει αυτός ο άνθρωπος για να ζήσει, είναι σίγουρο ότι έχει μεγάλη εμπειρία με τις πάπιες, καθώς σε ένα σημείο του βίντεο αποκαλύπτει ένα πιστοποιητικό για τον «πατέρα των παπιών» του 2005.

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΖΩΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tagged as: ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.