ΝΕΑ

Η πινακίδα που προκαλεί σύγχυση!

Ίσως να μην υπάρχει δεύτερη στον κόσμο!

Σε έναν πολυσύχναστο εθνικό δρόμο, ο οποίος θεωρείται και από τους πλέον επικίνδυνους στην καναδική επαρχία της Νέας Σκωτίας, εμφανίστηκε μια πινακίδα που προκάλεσε απόλυτο κομφούζιο στους διερχόμενους οδηγούς.

Η πινακίδα μοιάζει με ένα συνονθύλευμα διαφόρων άλλων σημάτων με αριθμούς και γράμματα, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν ατυχήματα, καθώς πολλοί οδηγοί σταματούσαν ξαφνικά, για να την… αποκρυπτογραφήσουν!

Όπως διαπιστώθηκε, είχε αναρτηθεί στα τέλη Αυγούστου από ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και πάνω σε αυτήν υπήρχαν τα σήματα που οδηγούσαν σε αυτά.

Όμως, οι αρμόδιοι του ξενοδοχείου αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη διαφήμιση και φάνηκαν όλα τα άλλα σήματα που υπήρχαν από κάτω, χωρίς φυσικά να βγαίνει κάποιο νόημα.

Την εικόνα τράβηξε μια κάτοικος ενός κοντινού παραθαλάσσιου χωριού και έκανε σχετική καταγγελία στις Αρχές, αφού η πινακίδα βρίσκεται σε επικίνδυνη στροφή του δρόμου.

Οι αρμόδιοι του υπουργείου Μεταφορών είπαν ότι η πινακίδα ανήκε στο ξενοδοχείο, το οποίο καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα πριν υπάρξουν ατυχήματα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στη λίστα με τους πιο επικίνδυνους σε όλο τον Καναδά.

Πηγή: BBC / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.