ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκύλοι σε τοπία που κόβουν την ανάσα!

Ονειρικές σκηνές σε απίθανα μέρη!

Η Πολωνή φωτογράφος Αλίτσια Ζμισλόφσκα (Alicja Zmysłowska) στις εικόνες συνδυάζει τα τρία μεγαλύτερα πάθη της: τη φωτογραφία, τους σκύλους και τα ταξίδια. Μάλιστα, οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε καταπληκτικά τοπία, που δεν είναι εύκολο να πάει κανείς.

Όπως λέει η ίδια ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και φιλόδοξο με τη φωτογράφηση των σκύλων της σε απομονωμένα αλλά πανέμορφα σημεία του πλανήτη.

Για τη φωτογραφική της σειρά με τον τίτλο «Craving Miracles», έκανε επί τρία χρόνια ένα τεράστιο οδοιπορικό σε δύσκολα προσβάσιμα σημεία που πηγαίνουν πολύ πιο πέρα ​​από ότι τα δάση και τα πάρκα, τα οποία επισκέπτονται οι περισσότεροι.

Τοποθεσίες που περιλαμβάνουν το Σέλας, παγετώνες, λιμνοθάλασσες, φιόρδ, τεράστιους καταρράκτες της Ισλανδίας, της Νορβηγίας και της Αλάσκας.

«Ήθελα να συνδυάσω ονειρικά τοπία με τα σκυλιά ως κύρια μοντέλα μου, για να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό το οποίο δεν έχω κάνει στο παρελθόν, βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσής μου και τα πολύχρωμα πορτρέτα των σκύλων που είχα συνηθίσει,» εξηγεί η Zmysłowska.

Η φωτογράφος λέει ότι ο κατάλογος των τόπων επίσκεψης της αυξάνεται ατελείωτα και ελπίζει να συνεχίσει να συνεχίζει το έργο αυτό και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: Peta Pixel / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.