ΤΟΠΟΙ

Έφτιαξε αεροδρόμιο για UFO με εντολή εξωγήινων!

Αυτό ισχυρίζεται ένας Ελβετός τυχοδιώκτης!

Το ακτινωτό αεροδρόμιο ή «λιμάνι» για τα UFO μπορεί να μην έχει δεχτεί, ακόμα, εξωγήινους, αλλά έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός σε μια έρημο στην Αργεντινή.

Ο Βέρνερ Τζάισλι (Werner Jaisli), δεν είναι σαφές πότε έφτασε στη μικρή πόλη Κάτσι (Cachi), στην επαρχία Σάλτα (Salta), της Αργεντινής, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι τον οδήγησε σε αυτό το μέρος.

Οι έρημοι της Salta έγιναν διάσημοι μεταξύ των φανατικών υποστηρικτών της ύπαρξης των UFO σε όλο τον κόσμο, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες έχουν αναφερθεί εκεί εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων και άλλων ανεξήγητων φαινομένων.

Τη νύχτα της 24ης Νοεμβρίου 2008, ο Jaisli ισχυρίσθηκε ότι ήλθε σε επαφή με αλλοδαπούς οι οποίοι του έδωσαν τηλεπαθητικά συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να οικοδομήσει ένα χώρο στάθμευσης UFO, γνωστό και ως «ovniport» (λιμάνι των μη αναγνωρισμένων ιπτάμενων αντικειμένων).

«Ήμουν εκεί, στο Φουέρτε Άλτο (Fuerte Alto), όταν ξαφνικά, επικράτησε απόλυτη σιωπή», δήλωσε ο Werner Jaisli σε δημοσιογράφους λίγα χρόνια πριν. «Τη στιγμή εκείνη, δύο φωτεινά αντικείμενα προχώρησαν περίπου 200 μέτρα πάνω από τον ποταμό Κάλτσακι (Calchaquí).

»Ήταν στερεά, κυκλικά και είχαν το χρώμα του λιωμένου μετάλλου. Βρίσκονταν περίπου 100 μέτρα πάνω από τα κεφάλια μας και άρχισαν να ρίχνουν μια ισχυρή δέσμη φωτός. Το περίεργο είναι ότι αυτό το εξαιρετικό φως δεν επηρέασε καθόλου το όραμά μου.

»Εκείνη τη στιγμή, κάτι άρχισε να βράζει μέσα από τον εγκέφαλό μου: ήταν μια παραγγελία. Μου ζήτησαν τηλεπαθητικά να χτίσω το λιμάνι των UFO».

Σύντομα, μετά από αυτό το περίεργο περιστατικό, ο Ελβετός ξεκίνησε να κατασκευάζει το πλέον διάσημο έργο του Fuerte Alto, περίπου 4 χιλιόμετρα από την πόλη Cachi.

Αποτελείται από ένα μεγάλο αστέρι, με 36 ακτίνες και διάμετρο 48 μέτρων, το οποίο έχει ένα μικρότερο άστρο στο κέντρο του.

Είναι φτιαγμένο από λευκές πέτρες που ο Jaisli και ο βοηθός του, ο Luis – ο οποίος ήταν επίσης παρών τη νύχτα που… έφθασαν οι αλλοδαποί – συγκέντρωσαν από τα κοντινά βουνά.

Υπάρχουν επίσης μικρότερα μοτίβα από αστέρια που σχηματίσθηκαν από πιο σκούρα βράχια, και όλα μαζί σχηματίζουν μια ένωση ορατή από μεγάλα υψόμετρα.

«Το έχτισα με τον τρόπο που μου είπαν», είπε κάποτε ο Jaisli, όταν ρωτήθηκε ποια ήταν τα σύμβολα της κατασκευής του.

Με τα χρόνια, ο Werner Jaisli και το «λιμάνι για τα UFO» έγιναν διάσημοι σε όλο τον κόσμο, ενώ οι συνωμοσιολόγοι εξακολουθούν να το επισκέπτονται τακτικά, παρόλο που η περιοχή είναι γνωστή για τα δηλητηριώδη φίδια της.

Όσο για τον Jaisli, ο οποίος πρέπει να είναι περίπου 70 ετών, βρέθηκε στη φυλακή για κλοπή χρημάτων κάποιων τουριστών και μετά την αποφυλάκιση του εξαφανίσθηκε.

Το μόνο στοιχείο για την ύπαρξη του είναι μια φωτογραφία του 2014, σε μπαρ στη Βολιβία. Πάντως, το «λιμάνι» του στο Fuerte Alto, στη Salta, παραμένει ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, τόσο για όσους πιστεύουν στα UFO όσο και για τους τουρίστες, οι οποίοι αναζητούν ασυνήθιστα αξιοθέατα.

Πηγή: Oddity Central / Βίντεο Carlos Burgi  και edudelomas /  Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΤΟΠΟΙ

Tagged as: , , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.