ΝΕΑ

Ο «άνθρωπος μαγνήτης»!

Το δέρμα τραβά μέταλλα και γυαλιά!

Στην υπηρεσία της ανθρωπότητας θέτει τη δύναμη που έχει το σώμα του ο Πολωνός Βαλντεμάρ Μπόζαρ (Waldemar Boczar), από το Σέτσιν (Szczecin).

Ο Waldemar, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως θεραπευτή βιοενέργειας, βλέπει τεράστιες ουρές ανθρώπων έξω από το σπίτι του, καθώς -όπως λέει- περιμένουν την ευκαιρία τους να λάβουν μέρος της ενέργειας του.

Ο Boczar ανακάλυψε για πρώτη φορά το «δώρο του σύμπαντος» το 2004, όταν άρχισε να τραβά μικρά αντικείμενα, όπως γυαλιά ηλίου, κουτιά, κουτάλια και τηλέφωνα.

«Ήμουν γοητευμένος και βρήκα κάποιες πληροφορίες για την κλιμακωτή ενέργεια», δήλωσε. Παράλληλα, κάνει λόγο για  «ειδικές ικανότητες» που διαθέτει, και άρχισε να βοηθά τους ανθρώπους που έπασχαν από ελαφριές ασθένειες όπως πόνο στους αστραγάλους, στα γόνατα, στις πλάτες και μικρές πληγές.

«Όταν τους άγγιζα, ο πόνος σταματούσε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Waldemar έχει γίνει τοπική διασημότητα και λέει ότι χιλιάδες πολίτες από την Πολωνία και άλλα μέρη του κόσμου επικοινωνούν μαζί του, ζητώντας τη βοήθειά του.

Δεν είναι σαφές εάν οι δυνάμεις του Boczar έχουν θεραπεύσει κανέναν μέχρι στιγμής. Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μπλουζάκια με ένα ειδικό σατέν υλικό, το οποίο είναι γεμάτο ενέργεια, ώστε να μπορεί να το θεραπεύονται οι άνθρωποι που τα φορούν…

Πηγή: Daily Mail / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.