ΒΙΝΤΕΟ

Σκύλος κοίταζε επί τρεις ημέρες έναν μπλε τοίχο!

Τι ήταν αυτό που έβλεπε;

 

Ένα Λαμπραντόρ στην πόλη Χενεράλ Ρόκα (General Roca), στο Ριο Γκράντε της Αργεντινής, είχε γίνει σπαζοκεφαλιά για τους κατοίκους, αλλά και για χιλιάδες χρήστες του You Tube, με την περίεργη συμπεριφορά του.

Ο «Τσίκο», όπως τον ονόμασαν τα social media, γιατί δεν ήταν γνωστό το πραγματικό του όνομα, ήταν επί ώρες καρφωμένος, σε μια μπλε στάση λεωφορείου, κοιτάζοντας τον τοίχο!

Είτε στεκόταν στα τέσσερα, είτε καθόταν, τα μάτια του ήταν κολλημένα στο μπλε τοίχο της στάσης, όπου δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά ήταν τόσο απορροφημένος, σαν να κοίταζε κάτι που οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να δουν.

Οι περαστικοί που το έβλεπαν εκεί, έψαχναν τους λόγους για την εμμονή του Λαμπραντόρ. Πολλοί προσπάθησαν να του αποσπάσουν την προσοχή, αλλά αυτός κουνούσε την ουρά του και δεν τους έδινε σημασία, συνεχίζοντας τη… δουλειά του.

Κλήθηκε και κτηνίατρος να εξετάσει αν ο «Τσίκο» ήταν τυφλός. Όπως διαπίστωσε, το σκυλί δεν είχε κάποιο πρόβλημα όρασης. Αλλά και αυτός είπε ότι δεν μπορούσε να δώσει μια λογική εξήγηση για τη συμπεριφορά του ζώου.

Υπέθεσε ότι ενδεχομένως περίμενε κάποιον να έρθει. Αλλά, πάλι, γιατί κοιτούσε τον τοίχο της στάσης και όχι τον δρόμο;

Όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε η σεναριολογία στα social media. Κάποιοι είπαν ότι το σκυλί έβλεπε φάντασμα και άλλοι ότι είχε Αλτσχάιμερ…

Η ανεξήγητη ματιά του «Τσίκο» προσέλκυσε την προσοχή και του Discovery Channel, που άρχισε να ψάχνει το περίεργο θέμα. Κάποιοι θεώρησαν, ακόμα, ότι το Λαμπραντόρ ήταν αδέσποτο, κάτι που δεν ίσχυε.

Ο ιδιοκτήτης του ζει κοντά στη μπλε στάση του λεωφορείου και όπως είπε, το πραγματικό όνομα του σκυλιού είναι Ίντιο, ενώ επιβεβαίωσε ότι πράγματι κοιτάζει συχνά στον τοίχο.

Βέβαια, μετά την επιτυχία που είχε το βίντεο, με χιλιάδες θεάσεις, ο ιδιοκτήτης του Ίντιο τον πήρε με το ζόρι από τη στάση και τον έχει στην αυλή του, γιατί φοβήθηκε μήπως κάποιος τον απαγάγει ή τον βλάψει με οποιοδήποτε τρόπο.

Όσο για τον λόγο που ο σκύλος καρφώνεται στο μπλε τοίχο, ο ιδιοκτήτης του είναι εξίσου ανίδεος με τους υπόλοιπους.

Πηγή:Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.