ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Όμορφες εικόνες με χαριτωμένες γάτες!

Απίστευτες εκφράσεις ικανοποίησης!

Η φωτογραφική σειρά της Ιταλίδας Μαριάννα Ζαμπιέρι (Marianna Zampieri), έχει τον τίτλο «Catisfaction», μια παραλλαγή του satisfaction, με προφανή στόχο να δείξει τις γάτες σε στιγμές απόλυτης ικανοποίησης.

Όπως σημειώνει η Zampieri, «αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι όταν οι γάτες δείχνουν κάποιο είδος ευτυχίας. Πολλοί λένε ότι οι γάτες δεν χαμογελούν, όπως κάνουν τα σκυλιά. Όμως, οι εικόνες αυτές είναι η απόδειξη ότι και οι γάτες μπορούν να χαμογελάσουν!

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Marianna δεν είναι επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά πρόσφατα ανακάλυψε το πάθος για τη φωτογραφία, εξαιτίας του γάτου της, του Άρθουρ.

Όλα ξεκίνησαν το 2012, όταν αναζητούσε έναν αποτελεσματικό τρόπο για να μοιραστεί αυτό που βλέπει στον γάτο της. Έτσι, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος από τις φωτογραφίες.

«Ο Άρθουρ είναι και εξακολουθεί να παραμένει το αγαπημένο μου μοντέλο, αλλά μου αρέσει επίσης να φωτογραφίζω και άλλες γάτες. Έχω μια πραγματική λατρεία γι΄ αυτές. Τόσο υπερήφανες, κομψές, άγριες, πάντα τις βλέπω με τον ίδιο θαυμασμό», επισημαίνει.

Η Marianna που διαχειρίζεται και μια σελίδα στο facebook αφιερωμένη στις υιοθεσίες και τη συλλογή τροφίμων για τις αδέσποτες γάτες της περιοχής της, χρειάστηκε, όπως λέει, αρκετά χρόνια για να μπορέσει να τραβήξει τις εικόνες με τις γάτες, καθώς είναι απρόβλεπτες και ανυπάκουες.

Το έργο της ήταν δύσκολο, καθώς ήθελε οι εικόνες να είναι αυθόρμητες και όχι «στημένες», με τις γάτες στην αγκαλιά. Όπως εξηγεί, αυτό που έκανε ήταν να τις παρακολουθεί για να τραβήξει το κατάλληλο πλάνο.

Πηγή: Bored Panda / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.