ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μην ψάχνετε για αυτήν τη γυναίκα, είναι πίνακας!

Ρεαλιστική ζωγραφική από Γιαπωνέζα καλλιτέχνη!

H Κέι Μιένο (Kei Mieno), που γεννήθηκε στη Χιροσίμα ζωγραφίζει επαγγελματικά πάνω από 10 χρόνια. H 33χρονη ζωγράφος ειδικεύεται στον ρεαλισμό και χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον λάδι για να δημιουργήσει τα αριστουργήματα του.

Πρόσφατα, η Kei μοιράστηκε στο Twitter την εικόνα μιας γυναίκας ξαπλωμένης στον ποταμό. Η εικόνα προκάλεσε τον θαυμασμό των φίλων της, οι οποίοι άρχισαν να ψάχνουν ποια είναι.

Μάλιστα, μοίρασαν την εικόνα 46 χιλιάδες φορές και έμειναν άφωνοι όταν τους αποκάλυψε ότι είναι πίνακας ζωγραφικής!

Άλλωστε οι λεπτομέρειες και η υφή του πίνακα είναι τόσο ακριβείς που δεν είναι δύσκολο να τον περάσεις για μια φωτογραφία.

Η Mieno, δηλώνει «ρεαλιστής ζωγράφος» με τα έργα της να βρίσκονται πιο κοντά στη φωτογραφία παρά στην αντίληψη που έχουμε για τη ζωγραφική.

Και δεν είναι μόνο η ακρίβεια στα πρόσωπα των γυναικών, αλλά και η ικανότητα της να ζωγραφίζει τις σκιές που δημιουργεί το φως στα πορτρέτα της, αλλά και στα στοιχεία της φύσης, όπως στο νερό που ρέει στο ποτάμι.

Αναφερόμενος στο πώς βλέπει τη ζωγραφική του, η Μieno επισημαίνει: «Αυτό που προσπαθώ να ζωγραφίσω είναι αυτό που βλέπω με τα μάτια μου. Υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ της εικόνας που αντανακλάται στα μάτια μας, στο τι μεταδίδεται στον εγκέφαλό μας, και το τι κρατάμε στην καρδιά μας. Ανάλογα με τα συναισθήματα και τη συνείδησή μας, δημιουργείται το σχήμα και η αλλαγή χρώματος».

Και προσθέτει: «Θέλω να ζωγραφίσω το χρώμα, το σχήμα και το φως που αισθάνομαι μέσα μου και να εκφράσω όλα αυτά τα πράγματα που δεν μπορώ να βάλω στα λόγια».

Πηγές: Sora News24 και Bored Panda / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.