ΤΟΠΟΙ

Ο γύρος του κόσμου σε μια κρουαζιέρα!

Είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, σε διάρκεια και προορισμούς!

Μπορεί να μην είναι «ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν, αλλά μέσα σε οκτώ μήνες το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Viking Sun» περνά από 59 χώρες σε όλο τον πλανήτη.

Η Ultimate World Cruise, όπως ονομάζεται η επική κρουαζιέρα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους ταξιδιώτες, οι οποίοι διαθέτουν πολλά χρήματα και χρόνο.

Η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 93.000 δολάρια (79.000 ευρώ) το άτομο, και το ταξίδι γίνεται 59 χώρες σε έξι ηπείρους. Το πλοίο αφήνει το Λονδίνο στις 31 Αυγούστου, 2019 και επιστρέφει στην ίδια πόλη στις 2 Μαΐου, 2020.

Αν κάνετε τα μαθηματικά, η διάρκεια της κρουαζιέρας είναι 245 ημέρες! Το Viking έχει φιλοξενήσει δύο παγκόσμιες κρουαζιέρες, αλλά η νέα προσφορά είναι σχεδόν διπλάσια από τα προηγούμενα ταξίδια του.

Σε γενικές γραμμές, οι παγκόσμιες κρουαζιέρες που προσφέρονται από τις περισσότερες εμπορικές γραμμές κρουαζιέρας, τείνουν να διαρκούν μεταξύ 90 και 120 ημερών.

Το κρουαζιερόπλοιο, θα σταματήσει σε 113 λιμάνια, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα. Από αυτούς, 22 θα μπορέσουν να διανυκτερεύσουν στη στεριά.

Το Viking Sun μπορεί να μεταφέρει 930 επιβάτες, στις 465 καμπίνες του και διατίθεται ποικιλία από πακέτα κρουαζιέρας. Ο ακριβότερος τύπος δωματίου κοστίζει, σχεδόν, 270.000 δολάρια (227.000 ευρώ) και, σύμφωνα με την εταιρεία, έχει ήδη γίνει κράτηση.

Πηγές: Mirror και Mental Floss / Βίντεο Viking Ocean Cruises / Επιμέλεια Snoopit24

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.