ΝΕΑ

Δυο πιλότοι από διαφορετικά αεροπλάνα είδαν το ίδιο UFO!

Οι αρμόδιοι δεν μπορούν να δώσει κάποια εξήγηση!

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο παρατηρήθηκε από τους πιλότους δύο αεροσκαφών, πάνω από την έρημο Σονόραν (Sonoran), κοντά στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα, στις 24 Φεβρουαρίου 2018.

Το Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενο αιωρείτο στα, περίπου, 40.000 πόδια (12.000 μέτρα), χωρίς τα ραντάρ να έχουν εντοπίσει το παραμικρό.

Μάλιστα, οι αρμόδιοι έστειλαν και δεύτερο αεροπλάνο να περάσει από την ίδια περιοχή λίγο αργότερα, και ο πιλότος του είδε ακριβώς το ίδιο αντικείμενο να αντανακλά τον ήλιο, καθώς ήταν μεσημέρι!

Το γεγονός έγινε γνωστό σε όλη του την έκταση από την ηχογραφημένη επικοινωνία των δύο πιλότων με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα Ομοσπονδιακή Διοίκηση της Αεροπορίας (FAA).

Στο βίντεο που ανέβηκε στο You Tube ακούγεται o πρώτος πιλότος ενός Λίαρ Τζετ να λέει:

«Υπήρξε κάποιος πάνω από μας που μας πέρασε πριν από 30 δευτερόλεπτα;». Παράλληλα, ο πιλότος ζήτησε από τον πύργο ελέγχου να τον ενημερώσει αν πέταξε εκεί κάποιο άλλο Λιάρ Τζετ.

«Αρνητικό», απάντησε ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας από το κέντρο της Αλμπουκέρκης, στο Νέο Μεξικό.

«Εντάξει», απάντησε ο πιλότος. Και πρόσθεσε: «Κάτι ήταν.’Ισως UFO».

Το αντικείμενο, ό, τι κι αν ήταν, πέταξε ψηλά – τουλάχιστον μερικές χιλιάδες πόδια πάνω από το τζετ, το οποίο ταξίδευε σε υψόμετρο περίπου 37.000 ποδιών (11.000 μέτρων).

Λίγα λεπτά αργότερα, η FAA ζήτησε από μια άλλη κοντινή πτήση της American Airlines να κινηθεί προς την ίδια κατεύθυνση, για να παρακολουθεί για οτιδήποτε «περάσει» στην έρημο.

Ο πιλότος δεν κατάλαβε τον λόγο, αλλά συμφώνησε. Και αρκετά βέβαια, μέσα σε λίγα λεπτά, το πλήρωμα του Airbus είδε το ίδιο μυστηριώδες αντικείμενο να πετάει πάνω από το αεροπλάνο τους.

«Ναι, κάτι πέρασε από πάνω μας», ανέφερε ο πιλότος της Airbus. «Δεν κατάφερα να δω αν ήταν μετεωρολογικό μπαλόνι ή μπαλόνι της Google, αλλά ήταν μεγάλη η αντανάκλαση του και ήταν αρκετές χιλιάδες πόδια πάνω από εμάς, πηγαίνοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, οι αρχές δεν μπορούν να πουν τι ακριβώς ήταν. Η FAA έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να ήταν ένα «μπαλόνι της Google» ή πολεμικό αεροπλάνο, και δεν διαθέτει κανένα στοιχείο πέρα από τις αναφορές των δύο πιλότων.

Ωστόσο, δεν διαψεύδει το ενδεχόμενο οι πιλότοι να είδαν ένα UFO.

Το περιστατικό έρχεται μόλις λίγους μήνες αφότου ένας πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει, αθόρυβα, ένα επίσημο πρόγραμμα ανίχνευσης UFO από το 2007.

Αναφορές όπως αυτές μπορεί να είναι πιο συχνές από ό, τι φανταζόμαστε. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης για τα UFO – μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για καταγγελίες UFO στην Αμερική – έχουν αναφερθεί περίπου 650 παρατηρήσεις Αγνώστου Ταυτότητα Αντικειμένων μέχρι το 2018, χωρίς να σημαίνει ότι όλες είναι αξιόπιστες.

Πηγή: Live Science / Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΝΕΑ

Tagged as: , , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.