ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πάρκο μέσα στη νύχτα!

Εντυπωσιακή ατμοσφαιρική φωτογραφία από το άδειο Σέντραλ Παρκ!

Εικόνες που δημιουργούν μια αίσθηση ονείρου έχει δημιουργήσει ο φωτογράφος Μάικλ Μασάια (Michael Massaia), στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης σειράς του «Deep In A Dream-Central Park».

Μετά την φωτογράφιση των τούνελ του πάρκου της Νέας Υόρκης, με τις νέες του εικόνες παρουσιάζει περιοχές του Σέντραλ Παρκ, μέσα στη νύχτα και σε διαφορετικές ώρες.

Ο Michael Massaia είναι ένας φωτογράφος που έχει περάσει τα τελευταία εννέα χρόνια απαθανατίζοντας περιοχές και αντικείμενα που ποτέ δεν είναι μακριά από την πόρτα του, καθώς είναι άνθρωπος της Νέας Υόρκης.

Επικεντρώνεται, κυρίως, σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από εξαιρετικά τροποποιημένες αναλογικές και ψηφιακές τεχνικές εκτύπωσης.

Οι περισσότερες εικόνες του πάρκου τραβήχτηκαν την άνοιξη, ενώ υπάρχουν και κάποιες που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του χειμώνα τα ξημερώματα.

Το Σέντραλ Παρκ είναι πολύ οικείο για τον Massaia, καθώς το έβλεπε από παιδί, όταν ανέβαινε στην ταράτσα του σπιτιού του στο Νιου Τζέρσεϊ.

Όπως λέει, αυτό το γεγονός του δημιούργησε μια ρομαντική και εξαιρετικά μη ρεαλιστική άποψη της Νέας Υόρκης, κάτι που τον οδήγησε στην εξερεύνηση του κεντρικού πάρκου της, τις ώρες που δεν υπάρχει κανένας.

Πηγή: Faith Is Torment / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.