ΝΕΑ

Αγελάδα απέδρασε, για να μην τη σφάξουν!

Και μάλιστα, κολύμπησε σε μια λίμνη, για να γλυτώσει!

Ένα απίστευτο γεγονός γέμισε με χαρά τους χορτοφάγους και προβλημάτισε όσους δεν είναι βέγκαν. Μια αγελάδα στην Πολωνία έκανε τη μεγάλη απόδραση της με κινηματογραφικό τρόπο, λίγο πριν φτάσει στα σφαγεία.

Σύμφωνα με την τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης της αγελάδας τη φόρτωσε σε ένα φορτηγό με προορισμό το σφαγείο της περιοχής. Όμως, η αγελάδα κατάφερε να βγει έξω από το αυτοκίνητο και να το βάλει στα πόδια!

Ο κτηνοτρόφος προσπάθησε να πιάσει την αγελάδα, αλλά ήταν πολύ γρήγορη γι ‘αυτόν. Έτρεξε για βοήθεια ένα από τους εργάτες του, ο οποίος την έπιασε, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια καθώς εκείνη του έσπασε το χέρι με τη δύναμη που τραβούσε για να ξεφύγει.

Και το απίστευτο περιστατικό δεν τελειώνει εδώ. Η αγελάδα πήδηξε μέσα στην κοντινή λίμνη Nyskie και έφτασε σε ένα από τα νησάκια που υπάρχουν σε αυτήν.

Επί μία εβδομάδα ο κτηνοτρόφος που ονομάζεται Λούκατς (Lukasz) προσπαθούσε να την πιάσει, αλλά αυτή επετίθετο σε όποιον την πλησίαζε.

Και δεν ήταν μόνο ο κτηνοτρόφος που απέτυχε να την πιάσει, αλλά και οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν. Κατάφεραν να τη βάλουν σε μια βάρκα, αλλά αυτή πήδηξε πάλι στο νερό και πήγε σε άλλο νησάκι.

Το ίδιο συνέβη και με έναν κτηνίατρο που πήγε να την πυροβολήσει με φυσίγγια αερίου, αλλά αυτή κρυβόταν. Τελικά, ο ιδιοκτήτης της εγκατέλειψε την προσπάθεια του να την φέρει πίσω και της πήγε τροφή για να την κρατήσει ζωντανή.

Μόλις η απόδραση της έγινε γνωστή, ένας πολιτικός, ο Πάβελ Κούκιτς (Pawel Kukiz), δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook εκφράζοντας την υποστήριξη του στην «αγελάδα ήρωα» και προσφέρθηκε να πληρώσει τον ιδιοκτήτη της για να σωθεί από το θάνατο.

Πηγή: All Thats Interesting / Επιμέλεια Snoopit24

Κατηγορίες:ΝΕΑ

Tagged as: , ,

2 replies »

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.