ΝΕΑ

Έγινε ερημίτης, για να «σπάσει» το λόττο

Δέκα χρόνια πέρασε κάτω από μια γέφυρα!

Photo Credit Changzhou Business Daily

Ο Γουάνγκ Τσενγκτσόου (Wang Chengzhou), 49 ετών, εργαζόταν σε κατασκευές στην επαρχία Σιτσουάν, αλλά το 2008 μετακόμισε Τσονγκτσίνγκ, καθώς είχε ένα ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά.

Αντί να χρησιμοποιήσει την αποζημίωση που έλαβε, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή, ξόδεψε πολλά από αυτά για την εμμονή του: να σπάσει τον αλγόριθμο του λόττο. Ο Γουάνγκ σταμάτησε να επικοινωνεί με τους δικούς του και απομονώθηκε κάτω από μια γέφυρα.

Μετά από δέκα χρόνια σκληρής δουλειάς, λέει ότι το κατόρθωσε. Ολα ξεκίνησαν το 2004, όταν κάποια στιγμή ήπιε μερικά ποτηράκια παραπάνω και «είδε» τους αριθμούς που είχαν κερδίσει. Εκτοτε, του «καρφώθηκε» ότι υπήρχε πίσως τους ένας μαθηματικός κωδικός.

Ολα αυτά τα χρόνια ήταν επικεντρωμένος στον σκοπό του. Δεν είχε σταθερές δουλειές και δεν τον ένοιαζε που ζούσε κάτω από μια γέφυρα. Οι γονείς του πληροφορήθηκαν τις συνθήκες διαβίωσής του, όταν η ιστορία του βγήκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η μητέρα του έσπευσε, για να τον πείσει να γυρίσει στο πατρικό του σπίτι, αλλά ο Γουάνγκ αρνήθηκε. Κάθε μήνα ξόδευε 312 δολάρια σε δελτία του λόττο και κάθε βράδυ, από τις 2 μέχρι τις 5 το πρωί ξαγρυπνούσε, για να κάνει τους υπολογισμούς του.

Πριν λίγο καιρό, ανακοίνωσε ότι έχει την τεχνική και ετοιμάζει βιβλία για τον μυστικό αλγόριθμο. Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, γιατί δεν παίζει με τον τρόπο του ένα δελτίο, ο Γουάνγκ απάντησε ότι πιστεύει πως  θα βγάλει πάρα πολλά χρήματα, όταν κυκλοφορήσουν τα βιβλία του.

Ένας καθηγητής μαθηματικών δήλωσε ότι οι οι αριθμοί του λόττο παράγονται τυχαία, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι αδύνατον να υπολογιστούν εκ των προτέρων. Ομως, ο Γουάνγκ έχει άλλη ιδέα.

Πηγή: Oddity Central / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Κατηγορίες:ΝΕΑ

Tagged as: , , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.