ΝΕΑ

Αυτοκίνητα ήταν «κλειδωμένα» επί 15 χρόνια σε πάρκινγκ!

Μυστήριο ποιοι τα άφησαν εκεί!

Η κατεδάφιση ενός πολυόρφου πάρκινγκ στο Εδιμβούργο, έφερε στην επιφάνεια ένα μυστήριο που κρυβόταν επί 15 χρόνια μέσα σε αυτό. Ήταν οκτώ αυτοκίνητα τα οποία κανείς δεν ζήτησε!

Το πάρκινγκ αυτό είχε χαρακτηριστεί ως τελευταίας τεχνολογίας και ήταν το πρώτο «ρομποτικό» στη Βρετανία. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων έπαιρναν ένα εισιτήριο το οποίοι χρησιμοποιούσαν για να ανοίξουν οι μπάρες για να μπουν ή να βγουν.

Όμως, δεν υπήρχε πολυάριθμο προσωπικό για να ελέγχει την κίνηση, οπότε δεν μπορούσε κανείς να παρατηρήσει αν ένα αυτοκίνητο είχε εγκαταλειφθεί στο πάρκινγκ των 600 θέσεων στάθμευσης.

Το πάρκινγκ που κόστισε πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ, άνοιξε το 2001, αλλά έκλεισε μόλις δύο χρόνια αργότερα καθώς η εταιρεία πήγε σε αναγκαστική διαχείριση.

Δεδομένου ότι η εγκατάσταση έκλεισε τις πόρτες της, μια σειρά από θεωρίες έχουν διατυπωθεί για το πώς έμειναν εκεί τα αυτοκίνητα για μια 15ετία.

Κάποιοι είπαν ότι τα έκλεισαν οι υπάλληλοι που είχαν αναλάβει την εκκαθάριση της εταιρείας του πάρκινγκ. Άλλοι μιλούσαν για μεθυσμένους οδηγούς οι οποίοι είχαν ξεχάσει πού είχαν παρκάρει.

Σε αυτές τις θεωρίες προστέθηκε και άλλη μία από εργαζόμενο εκεί, ο οποίος είπε ότι ήταν αυτοκίνητα για «δοκιμές παρκαρίσματος» και ανήκαν στην εταιρεία που είχε το πάρκινγκ.

Όπως και να έχει το θέμα, η ουσία είναι ότι κανείς δεν ζήτησε αυτά τα «παγιδευμένα» αυτοκίνητα, τα οποία πήρε η εταιρεία που ανέλαβε την κατεδάφιση του κτιρίου.

Πηγή: The Sun / Επιμέλεια Snoopit24

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.