ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πιο εφιαλτική οικογενειακή φωτογραφία!

Έχει σαρώσει στο Διαδίκτυο!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια οικογένεια που πλήρωσε 250 δολάρια σε επαγγελματία φωτογράφο, προκειμένου να τραβήξει καλλιτεχνικές αναμνηστικές φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που περίμεναν, αλλά μόλις τις ανέβασαν στο Facebook ξεπέρασαν τα 363.000 like και έγιναν πάνω από 377.000 κοινοποιήσεις!

Πώς όμως η οικογένεια Ζάρινγκ (Zaring), έγινε διάσημη από αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες;

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ήρθαν σε επαφή με μια μεσήλικη γυναίκα που κυκλοφορούσε στη γειτονιά τους, στο Σεν Λούις, ως έμπειρη επαγγελματίας φωτογράφος, τη Λέσα Χολ (Lesa Hall).

Αυτή τους πήγε στο δημοφιλές Forest Park της περιοχής, όπου της έδωσαν 250 δολάρια για να τραβήξουν όμορφες φωτογραφίες.

Περίπου οκτώ μήνες μετά την επαγγελματική παραγωγή των φωτογραφιών, η οικογένεια έλαβε ταχυδρομικά ένα πακέτο που περιείχε ένα cd. Αφού το άνοιξαν και είδαν τις εικόνες… πέθαναν από τα γέλια.

Τα ανατριχιαστικά πρόσωπα έμοιαζαν με κινούμενα σχέδια, χωρίς ανθρώπινα χαρακτηριστικά, με τα μάτια και τα δόντια να έχουν γίνει με Photoshope ή το πρόγραμμα ζωγραφικής του υπολογιστή.

Όπως γράφει στο Facebook η Pam Dave Zaring, η φωτογραφός τους είπε ότι «οι σκιές ήταν πολύ κακές στην όμορφη, καθαρή, ηλιόλουστη μέρα και ότι ο καθηγητής της δεν τη δίδαξε ποτέ να ρετουσάρει φωτογραφίες».

Πάντως, η Pam έχει ζητήσει τις πρωτότυπες φωτογραφίες, αλλά δεν επιθυμεί επιστροφή χρημάτων. Αντιθέτως, βρήκε διασκεδαστική την όλη τη δοκιμασία.

Πηγή: Bored Panda / Επιμέλεια Snoopit24

1 reply »

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.