ΖΩΗ

Η αγορά της ερωτικής φλόγας που έσβησε!

Στο Ανόι του Βιετνάμ, πρώην εραστές πωλούν αναμνηστικά διαλυμένων σχέσεων.

Η ιδέα ανήκει στον Ντιν Θανγκ (Dinh Thang), ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2017 ίδρυσε την Αγορά της Παλιάς Φλόγας (Old Flames Market).

Σ΄ αυτήν μπορούν να συγκεντρωθούν οι ραγισμένες καρδιές και να πουλήσουν τα απομεινάρια των αποτυχημένων σχέσεων σε περίεργους πελάτες.

Η ιδέα του προχώρησε μετά από συζητήσεις που είχε με φίλες και φίλους του πάνω σε ανολοκλήρωτους έρωτες και τα διάφορα αντικείμενα που μένουν πίσω από πρώην εραστές, για να θυμίζουν δυστυχισμένες αναμνήσεις.

Έτσι, ο Θανγκ πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια Αγορά για πράγματα καλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να πωληθούν. Στην αρχή, εμφανίστηκαν κάπου δέκα άτομα, αλλά λίγους μήνες μετά η ιδέα προσέλκυσε περισσότερους ανθρώπους που ήθελαν να πουλήσουν πράγματα που ξέμειναν από παλιούς έρωτες.

Σήμερα, όλοι οι πωλητές της Αγοράς συμμετέχουν στην σελίδα του Old Flames στο Facebook, όπου μοιράζονται την ιστορία πίσω από τα αντικείμενα τους. Οι διοργανωτές επιλέγουν αυτούς, στους οποίους θα επιτραπεί να πουλήσουν τα πράγματά τους στην επόμενη έκθεση.

Αν και αποτελεί μια φρέσκια ιδέα για τη χώρα, δεν συμφωνούν όλοι με τον σκοπό της Αγοράς, σχολιάζοντας πως «είναι σαν να πωλούν την ιδιωτική τους ζωή για λίγα χρήματα».

Ο Θανγκ διαφωνεί με την κριτική, απαντώντας ότι η αγορά είναι θεραπευτική για πολλούς από τους πωλητές, καθώς τους βοηθά να αφήσουν πίσω το οδυνηρό κομμάτι της ζωής τους και να προχωρήσουν. Μάλιστα, κάνει σχέδια επέκτασης στο Χο Τσι Μιν, το 2018.

Πηγή: Oddity Central / Εικόνες Old Flames Market-Facebook

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.