ΖΩΗ

Το σπίτι του τρόμου

Οι άνθρωποι αποφεύγουν να περάσουν από μπροστά του, ειδικά τη νύχτα!

Στην πόλη Ρατόμκα, κάπου 5 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας Μινσκ, βρίσκεται ένα σπίτι που τρομάζει τους ντόπιους, καθώς μοιάζει σαν να ξεπήδησε από θρίλερ.

Το σκηνικό είναι εφιαλτικό, με χέρια σκελετούς να βγαίνουν από τον φράχτη και διαβόλους να διακοσμούν τη στέγη κι άλλα στοιχεία του ακινήτου, ενώ δεκάδες μαύρα κρανία καλύπτουν μια θολωτή δομή.

Το τρομαχτικό σπίτι ήρθε στο προσκήνιο από φωτογραφίες που έγιναν viral στη χώρα, με πάρα πολλούς να επαινούν τον ιδιοκτήτη για τη τολμηρή του έμπνευση.

Όμως, πέρα από το κοινωνικό κουτσομπολιό, το σπίτι μπήκε στις ειδήσεις, επειδή οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν ότι είναι πολύ τρομαχτικό. Μάλιστα, ορισμένοι υπέβαλαν καταγγελίες στις τοπικές αρχές, λέγοντας ότι οι διάβολοι και τα κρανία φοβίζουν τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες όταν περπατούν στο σκοτάδι.

Ένας ντόπιος είπε ότι οι διάβολοι φαίνεται να στοχεύουν με τα τόξα τους το παράθυρό του, κάτι το οποίο τον κάνει ανήσυχο.

Το σπίτι ανήκει σε έναν επιχειρηματία, ο οποίος ξεκίνησε να το κατασκευάζει πριν από μια δεκαετία, αλλά στη συνέχεια οι εργασίες σταμάτησαν, γιατί έφυγε για οκτώ χρόνια. Πριν δύο χρόνια επέστρεψε και ολοκλήρωσε την κατασκευή του ακινήτου.

Οι άνθρωποι φοβούνται ότι ο επιχειρηματίας μπορεί να προσθέσει περισσότερα και πιο τρομαχτικά στοιχεία. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν ότι η εφιαλτική διακόσμηση, που έχει προκαλέσει κοινωνική αναστάτωση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτρεπτική για τους κλέφτες.

Πηγή: Oddity Central / Εικόνες Vladimir Evstafiev-TUT.by

Advertisements

Κατηγορίες:ΖΩΗ

Tagged as: , , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.