ΤΕΧΝΗ

Κάνει δέντρα σε σκουριασμένα αντικείμενα!

Από αυτοκίνητα μέχρι πριόνια!

Ο καλλιτέχνης Νταν Ρόυλινγκ (Dan Rawlings) συνδυάζει υλικό που φαίνεται να έρχεται σε άμεση αντίθεση με το περιβάλλον, για να δημιουργήσει τις εικόνες του με μεμονωμένα δέντρα ή καταστάσεις, που τις τοποθετεί συνήθως μέσα σε δάση.

Οι καμβάδες του είναι οι πλευρές ενός βαν, πινακίδες σήμανσης στους δρόμους, πριόνια, πυροσβεστήρες, ακόμα και ένα σιλο.

Όπως λέει ο ίδιος, το έργο του καταγράφει μια αστική και αγροτική συγκρουση: «Προσπαθώ να δημιουργήσω εικόνες που υπενθυμίζουν στους ανθρώπους τις εποχές που όλα φαίνονταν δυνατά και ελεύθερα».

Και συνεχίζει: «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ συναισθηματικά αντικείμενα όπως τα παλιά εργαλεία και τον αγροτικό εξοπλισμό, από μια εποχή που τα πράγματα ήταν απλούστερα, όχι πιο εύκολα, αλλά οι ανησυχίες των καθημερινών ανθρώπων ήταν θεμελιώδεις και κοινές».

»Τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή τείνουν να απομακρύνονται και να αγνοούνται εξαιτίας της βιασύνης. Αλλά όπως τα άγρια ​​λουλούδια που μεγαλώνουν μέσα από ρωγμές στο πεζοδρόμιο, έχουν απίστευτη επιμονή».

Πηγή: Bored Panda

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s