ΤΕΧΝΗ

Ρεαλιστικές εικόνες με μινιατούρες!

Δεν μπορείς να φανταστείς πώς γίνονται!

Ένας ταλαντούχος Ινδός φωτογράφος, ο Βάτσαλ Κάταρια (Vatsal Kataria), σε ταξιδεύει με την τέχνη του σε κόσμους που κατασκευάζει στο στούντιο του και μοιάζουν σαν να είναι αληθινοί.

Αυτοκίνητο σε καταιγίδα, διαστημικός περιπάτος, μανιασμένη θάλασσα, η Γη από το φεγγάρι, μυστηριώδη τοπία και πολλά άλλα, είναι οι εντυπωσιακές δημιουργίες του, οι οποίες αποτελούνται από μινιατούρες.

Ο Kataria καταφέρνει με μικρό κόστος να αναπαραστήσει τις ρεαλιστικές εικόνες του. Πρώτα, φτιάχνει με γύψο το περιβάλλον της σκηνής που έχει φανταστεί.

Στη συνέχεια, τοποθετεί σε αυτό το κεντρικό αντικείμενο του, που είναι μια μινιατούρα, και τέλος τραβά τις φωτογραφίες, οι οποίες απογειώνουν τη δημιουργία του.

Όπως λέει ο ίδιος, η ενασχόληση του με αυτή τη μορφή τέχνης έγινε τυχαία, όταν είδε μια φωτογραφία με ένα παιχνίδι αυτοκίνητο δίπλα σε καταρράκτη. Δοκίμασε να κάνει το ίδιο, και άρχισε να εργάζεται για το πρώτο του έργο.

Το κάθε έργο του διαρκεί από μια ημέρα έως μια εβδομάδα, ανάλογα με την πολυπλοκότητα. Χρησιμοποιεί πολλά και φτηνά προϊόντα, όπως γύψο, μπέικιν πάουντερ, άμμο και πηλό.

Στόχος του είναι να παρακινήσει και άλλους να κάνουν το ίδιο, αφού δεν χρειάζεται να τους κοστίσει ακριβά. Αρκεί, βέβαια, να διαθέτουν λίγο από το ταλέντο του.

Πηγή: DIY Photography

Advertisements

1 reply »

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.