ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Ο μηχανόβιος γάτος!

Διασημότητα έχει γίνει ένας γάτος στη Βραζιλία, που τον παρομοιάζουν με τον κινηματογραφικό Γκάρφιλντ, ο οποίος πηγαίνει παντού με τη μηχανή του αφεντικού του, φορώντας και τα κατάλληλα γυαλιά για τον άνεμο!

Ο Τσινκουικίνο (Chiquinho), που σημαίνει 12, βρίσκεται μονίμως δίπλα στον ιδιοκτήτη του, τον Αλεξάντρ Γκουλάρτ (Alexandre Goulart), ο οποίος τον λατρεύει και δεν τον αποχωρίζεται ούτε στιγμή.

Ο Alexandre είναι κάτοικος της Favela da Rocinha, και πηγαίνει στις καθημερινές του εργασίες μαζί με τον Chiquinho, ενώ τον παίρνει μαζί του στην πιτσαρία, την εκκλησία και στα καταστήματα.

Ο Chiquinho έχει γίνει έμπειρος αναβάτης και στέκεται μπροστά από τον οδηγό, πάνω στο ντεπόζιτο της βενζίνης, για να τον ετοιμάσει ο Alexandre. Τον δένει καλά, του φορά μαύρο μπουφάν και η τελική πινελιά είναι ένα μεγάλο ζευγάρι μαύρα, αντιανεμικά γυαλιά.

Η βόλτα ξεκινά και ο γάτος την απολαμβάνει κοιτώντας την κυκλοφορία. Είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένος και δεν τον ενοχλεί η ταχύτητα της μοτοσικλέτας.

Ο Alexandre λατρεύει τον γάτο του λέγοντας πως δεν υπάρχει νόημα στη ζωή του χωρίς τον Chiquinho: «Είναι η αγάπη της ζωής μου. Ζητώ από τον Θεό να του δώσει πολλά χρόνια ζωής».

cat4

cat1

cat5

cat2

cat6

cat3

(με πληροφορίες και εικόνες από Daily Mail)

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.