ΒΙΝΤΕΟ

Μουσική πανδαισία στον ναό των Μάγια!

Μέσα από το βιβλίο της ζούγκλας είχαν την έμπνευση και με την μουσική αρμονία, ένα αμερικάνικο συγκρότημα, το οποίο παρουσίασε ένα εκπληκτικό βίντεο από την ερμηνεία του στον Ναό των Μάγια!

Οι Piano Guys, έχουν σκοπό, όπως λένε, να παρουσιάσουν μουσικά βίντεο από ερμηνείες τους στα επτά θαύματα του κόσμου. Πήγαν στο Γιουκατάν, στο Μεξικό και έπαιξαν την εκπληκτική μουσική τους στο παγκοσμίου φήμης μνημείο, το El Castillo, που είναι ο ναός των Μάγια.

piano

Το συγκρότημα, στηρίζεται στο πιάνο, το τσέλο και τα κρουστά, αναμιγνύοντας την κλασική με την τζαζ και τη σύγχρονη μουσική. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, οι Μάγια ήταν απίστευτα άτομα – έμπειροι αστρονόμοι, πρωτοφανείς οικοδόμοι, και ασύγκριτοι τεχνίτες. Η ικανότητά τους να χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική με ένα ακουστικό τρόπο, εντυπωσιάζει. Για παράδειγμα, μπορείτε να σταθείτε πάνω σε ένα σκαλί στο ένα άκρο της πλατείας και να ακουστεί καθαρά ένα βήμα στο αντίθετο άκρο.

Το βίντεο ξεκινά με γυρίσματα μέσα στη ζούγκλα και καταλήγει στον ναό. Ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος ώστε ο Steve παίζει με ένα τσέλο που έχει ζωγραφισμένα με το χέρι, ιερογλυφικά στο στυλ των Μάγια. Τους Piano Guys αποτελούν οι Jon Schmidt: πιάνο, Steven Sharp Nelson: τσέλο, κρουστά, πιάνο και Al van der Beek: φωνητικά και κρουστά

(με πληροφορίες από Viral Viral Videos και Piano Guys)

Κατηγορίες:ΒΙΝΤΕΟ

Tagged as: , , ,

1 reply »

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.