ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Πώς θα μάθετε αν σας αγαπά πραγματικά ο σκύλος σας

Μια σειρά από σημάδια της συμπεριφοράς ενός σκύλου, δείχνουν αν πραγματικά σας αγαπά και αισθάνεται ευτυχισμένος μαζί σας.

Τα σημάδια αυτά μπορεί να είναι από τις ματιές του, το κούνημα της ουράς του, τις αγκαλιές, μέχρι τα παιχνίδια του. Είναι συμπεριφορές που όσοι έχετε σκύλους, θα διαπιστώσετε πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι εμπειρογνώμονες Σταν Ρόλινσον και Ρόζι Μπάρκλεϊ, σύμβουλοι συμπεριφορά κατοικίδιων, έχουν βρει ποια είναι τα αποκαλυπτικά σημάδια, για να μπορέσετε να μάθετε αν ο σκύλος σας, τρέφει πραγματική αγάπη για εσάς.

3

Photo Daveynin

Αγκαλιά

Οι ειδικοί λένε πως αν εσείς προσπαθήσετε να αγκαλιάσετε τον σκύλο σας, ίσως αισθανθεί πως εγκλωβίζεται και θα αντιδράσει. Από αυτόν εξαρτάται πότε θα ζητήσει μια αγκαλιά και αν θέλει να έχει επαφή μαζί σας. Πάντως, όταν ο σκύλος σας αποφασίσει να κοιμηθεί στο κρεβάτι σας, είναι επειδή απολαμβάνει τη στενή σχέση που έχετε αναπτύξει.

Χασμουρητό

Το χαλαρό στόμα του σκύλου και μια χαλαρή γλώσσα, δείχνει πως είναι ήρεμος με την παρουσία σας και δείχνει, ακόμη, πως είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος αισθάνεται συναισθηματικά κοντά σας.

1

Photo EmmyMik

Επίμονο βλέμμα

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science όταν κοιτάζετε το σκύλο στα μάτια, αυξάνουν τα επίπεδα της ορμόνη της αγάπης, της ωκυτοκίνης, τόσο του ιδιοκτήτη, όσο και του κατοικίδιου. Το επίμονο βλέμμα του σκύλου είναι ένα μεγάλο σημάδι της αληθινής αγάπης και του σεβασμού για εσάς.

Κούνημα της ουράς

Κάθε κούνημα της ουράς δεν είναι το ίδιο, αλλά αποτελεί ένα κώδικα για την κατάσταση που βρίσκεται. Τα ευχαριστημένα σκυλιά κουνάνε την ουρά τους προς τα δεξιά, ενώ το νευρικά σκυλιά προς τα αριστερά.

4

Photo Spilltojill

Δεν… φρικάρει όταν φεύγετε

Η συμπεριφορά του σκύλου σας όταν φεύγετε, είναι ενδεικτική για το πόσο δεμένος είναι μαζί σας. Αν σας έχει εμπιστοσύνη δεν θα διαμαρτυρηθεί, καθώς γνωρίζει πως θα ξαναγυρίσετε. Όμως, θα πρέπει να ανησυχείτε αν γυρίζοντας δεν βρείτε θερμή υποδοχή. Αν ο σκύλος σας αγνοήσει, τότε κάτι τρέχει.

(με πληροφορίες από Metro / Πρώτη εικόνα Liz West)

Κατηγορίες:ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Tagged as: , ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.