ΖΩΗ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!

carvana

Μια επαναστατική μέθοδο για την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, εφαρμόζουν επιχειρηματίες στο Τενεσί των ΗΠΑ. Βάζεις ένα νόμισμα στο μηχάνημα και αυτό σου φέρνει το αυτοκίνητο που έχεις αγοράσει! (4 φωτό + βίντεο)

Το μηχάνημα αυτόματης πώλησης αυτοκινήτων είναι διασκεδαστικό και κερδοφόρο για επιχειρηματίες και πελάτες, αλλά οδηγεί σε μεγάλες περικοπές προσωπικού, το οποίο πλέον δεν θεωρείται απαραίτητο.

Η εταιρεία Carvana, που έφερε αυτόν τον τρόπο πώλησης, είδε να ανεβαίνουν τα κέρδη της μέσα σε ένα χρόνο, από 4 εκατομμύρια δολάρια το 2013, στα 4,5 το 2014 και ευελπιστεί πως φέτος θα διπλασιαστούν.

Οι ιδρυτές της, Έρνι Γκαρσία (Ernie Garcia) και Ράιν Κήτον (Ryan Keeton), υποστηρίζουν πως το κέρδος για τους πελάτες είναι από 1.500 έως 2.000 δολάρια.

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο από την Carvana, μπορεί να περιηγηθεί στο site της εταιρείας, όπου υπάρχουν καταχωρημένα 1.700 μοντέλα, με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και 360 μοιρών εικονικές περιηγήσεις.

Μόλις επιλεγεί ένα όχημα, ο πελάτης το αγοράζει on line και πηγαίνει στο γυάλινο κτίριο, όπου βρίσκονται τα οχήματα. Κατά την είσοδο στο λόμπι, παίρνει ένα τεράστιο νόμισμα που τοποθετεί σε μια μηχανή, η οποία με αυτοματοποιημένη διαδικασία αρπάζει το αυτοκίνητο που έχει επιλεγεί και το φέρνει σε μία από τις τρεις υποδοχές. Η όλη διαδικασία συνοδεύεται από μουσική και έντονο φωτισμό. Σαν παιχνίδι…

carvanaa

carvana1

carvana2

 

(με πληροφορίες και εικόνες από The Tennessean και Amusing Planet)

Advertisements

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.