ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Η γάτα… σκύλος!

CAT

Αυτή η γάτα θεωρείται από τις πιο έξυπνες, μπορεί να μάθει δύσκολα κόλπα, να εκπαιδευτεί για να περπατάει με λουρί, θεωρείται ένας πιστός σύντροφος και είναι ικανή να αναγνωρίσει και το όνομα του ιδιοκτήτη της! Η τέλεια γάτα;

CAT1

Πρόκειται για τη φυλή Ντέβον Ρεξ (Devon Rex), η οποία εμφανίστηκε στην Αγγλία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. Είναι μεσαίου μεγέθους γάτα, με κοντή και μπουκλώδη τρίχα. Εχει μοναδική εμφάνιση εξαιτίας των ασυνήθιστα μεγάλων αυτιών και ματιών. Επίσης, σε αντίθεση με τις περισσότερες γάτες, τα μουστάκια της είναι πολύ μικρά, ενώ διαθέτει μακριά πόδια και μεγάλα δάχτυλα, για να μπορεί να σκαρφαλώνει ή να πηδάει σε ύψη. Λατρεύει τα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού αλλά και τις πιο περίεργες γωνιές, έτσι μπορεί να βρεθεί σε ένα ντουλάπι ή ράφι αλλά και σε καλάθι πλυντηρίου!

CAT2

Ωστόσο, το χαρακτηριστικό που την ξεχωρίζει από τις άλλες, είναι η ιδιαίτερη αγάπη της για τον ιδιοκτήτη της. Τον ακολουθεί παντού, περιμένοντας μια αγκαλιά ή να κουλουριαστεί τον ώμο του. Λόγω της ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς της έχει περιγραφεί ως μια «διασταύρωση» ανάμεσα σε γάτα, σκύλο και μαϊμού!

Η γάτα στις φωτογραφίες συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς, ο οποίος έγινε στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, στις 26 Σεπτεμβρίου 2015.

(με πληροφορίες από Wikipedia / Φωτό από Avax News)

Κατηγορίες:ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Tagged as: ,

Αν έχετε κάποιο σχόλιο να κάνετε, γράψτε το...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.